Мъчно ми е за Андреа. Тя е много хубав човек,

...
Мъчно ми е за Андреа. Тя е много хубав човек,
Коментари Харесай

Изненада След Раздялата! Тотален Обрат Между Кобрата И Андреа

„ Мъчно ми е за Андреа. Тя е доста прекрасен човек, от време на време прекомерно добра “, разяснява Кубрат разделянето им. Спортистът призна, че нещата много време не са вървели посред им и колкото и да се опитвали да залепят счупените части, връзката им просто се изчерпала.

Двамата бяха дружно повече от 12 години, само че в един миг нещата завършиха. Раздялата им бе голяма изненада за всички техни фенове, които имаха вяра, че рано или късно ще се оженят.

За раздор сред Кобрата и Андреа се заприказва още по времето, когато той си разреши да целуне американската кореспондентка Джени Суши в ефир. Целувката му коства към 600 000 $, както и краткотрайно лишаване на лиценз за надпревари в Калифорния. Тогава обаче певицата застана до него и го поддържа. Едва след края на сагата с американската журналистка, Андреа оповести новината за раздялата им.

„ Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекомерно добра, само че това е ситуацията. В последна сметка би трябвало да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време и да се поеме в нова посока “, разяснява пред „ България през днешния ден “, раздялата Кубрат Пулев. Спортистът призна още, че измененията в персоналния му живот няма да го разконцентрират от идния мач, който му следва.

На 9 ноември той ще се бие против Райдъл Букър във Фресно, Калифорния, написа „ Блиц “. Българският първенец се надява този триумф да го приближи с още една крачка до мач за международната купа.

Кубрат Пулев тъгува за Андреа сн. Инстаграм

Най-добрият български и европейски играч по бокс ще изиграе първия си мач, откакто му върнаха спортните права за присъединяване в Калифорния. А българската общественост в Америка към този момент се провежда, с цел да го поддържа от трибуните в деня на мача.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР