Мъчно ми е, че хората ще ме запомнят с това,

...
Мъчно ми е, че хората ще ме запомнят с това,
Коментари Харесай

Любена говори II: Пепи Еврото записваше всички в ресторанта, ще изгорят много полицаи и магистрати

" Мъчно ми е, че хората ще ме запомнят с това, че съм водила протест в поддръжка на господин Гешев, аз съм помогнала на доста хора ", съобщи дълбокомислено някогашната брачна половинка на Петьо Еврото - Любена Павлова във втората част на избухливите си разкрития пред Антикорупционния фонд.

Според нея Петър Петров е бил естествен, до момента в който е работил в правосъдната система, само че по-късно е превъртял и се е почувствал недостижим.

Запитана дали познава някой от някогашните основни прокурори или депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който й е бил комшия в общия дом с Пепи Еврото, Любена съобщи, че само се е срещала със Сотир Цацаров пред Съдебната палата.

Бивши и сегашни членове на Висшия правосъден съвет също са били измежду посетителите на ресторанта “Осемте джуджета ”. Това стана ясно от втората част от изявлението на Антикорупционния фонд с Любена Петрова - някогашната към този момент брачна половинка на Петьо Петров. Въпросното заведение управлявали взаимно някогашните съпрузи до 2020 година

" На някои се даваше по 2, 5, 10 хиляди Имаше и по 20 хиляди лв.. И следователи, и прокурори, и съдии. Имаше и служители на реда, които взимаха пари. Някой има заболели родственици, различен има деца и желае да израсне кариерно. Не всички са чисто корумпирани и отпадъци. Имаше читави хора, които идваха със своите аргументи ", изяснява някогашната жена на Петьо Петров.

Петрова уточни още, че висши чиновници на Министерство на вътрешните работи също са посещавали ресторанта, само че отхвърли да даде повече детайлности, тъй като “за всяко нещо си имало време ”. Всички гости на заведението са били записвани, увери тя.

По думите й в ресторанта са идвали и членове на сегашния и на някогашния състав на правосъдния съвет. " Не помня физиономии. Който е идвал не с цел да вечеря инцидентно, съм го запомнила ", споделя Павлова, като повтаря, че всички са били снимани и записвани.

Съдия Емилия Русинова беше доста чест посетител в ресторанта, може да се каже, че беше и част от схемата, разкри още тя.

" Всякакви хора съм виждала в ресторанта. Не намирам смисъл и причина да ги разясня. Всякакви хора ", споделя още Павлова. Според нея безусловно всички гости на ресторант " Осемте джуджета " са били записвани.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР