Machinima, един от най-старите и популярни канали в YouTube, практически

...
Machinima, един от най-старите и популярни канали в YouTube, практически
Коментари Харесай

Machinima: легендарният YouTube канал изчезна без следа

Machinima, един от най-старите и известни канали в YouTube, на практика бе изличен от най-популярната видео услуга. Откакто той бе закупен от Fullscreen Media по-рано тази седмица, съвсем всяко видео към този момент е изтрито. В момента там има единствено 18 клипа, като множеството от тях даже не могат да бъдат възпроизведени. При все това те са публични продукции на Machinima, а не такива на самостоятелни основатели на наличие, които работеха с компанията, написа HiComm.

``
реклама

Когато разгласи договорката, Fullscreen Media даде обещание, че за идващите няколко месеца са планувани доста забавни неща, само че вместо това в действителност бяха уволнени много от чиновниците на Machinima.

Machinima е основана още през 2000-та година и започва своя формален YouTube канал през 2006 година, където досега имаше над 12 милиона клиенти. През 2016 година компанията бе закупена от колоса Warner Bros., а в този момент продажбата ѝ на Fullscreen Media пристигна изцяло изненадващо.    

В ранните години на YouTube Machinima беше желано място за основателите на наличие, които тогава нямаха задоволително благоприятни условия единствено да печелят от каналите си.

Така Machinima представляваше очакванията и упоритостите на първото потомство мултимедийни основатели и неговото изгубване е като последно довиждане за една отминала към този момент ера.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР