Machine Gun Kelly съобщи, че е окървавил лицето си по

...
Machine Gun Kelly съобщи, че е окървавил лицето си по
Коментари Харесай

Годеникът на Меган Фокс - Machine Gun Kelly разби чаша с вино в главата си по време на концерт

Machine Gun Kelly заяви, че е окървавил лицето си по време на скорошен концерт, заяви „ Page Six “, съобщи БГНЕС.

Според информацията Кели е разрушил чаша с вино върху лицето си по време на последния концерт от продължаващото му северноамериканско турне в родния му град Кливланд. По време на същото събитие той е минал с разцепена глава през публиката.

Докладите сочат, че рапърът е прибягнал до този трик, откакто е бил осведомен, че чиновниците на мястото на събитието желаят да приложат разпоредбите за комендантски час.

Кели е представен да споделя: " В момента ми споделят, че в случай че не спрем концерта в този момент, ще ни глобят със 70 000 $ за всеки 10 минути, през които продължаваме. Знаете ли какво ще отговоря на това? Няма да спрем концерта за нищо. Аз съм богат. "

След това той разрушил стъклена чаша с вино в лицето си и по-късно споделил видео в Instagram, на което се вижда окървавеното му лице.

Безумната каскада на Кели се случва, откакто няколко зорки почитатели допуснаха по-рано тази седмица, че той се е разделил с актрисата Меган Фокс. Спекулациите се появиха въз основа на неналичието на взаимна онлайн интензивност на двойката.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР