Machine Gun Kelly с гордост разкри драматична нова татуировка миналия

...
Machine Gun Kelly с гордост разкри драматична нова татуировка миналия
Коментари Харесай

Machine Gun Kelly се държи небрежно, докато грабва храна в Ел Ей – след като татуира цялата горна половина на тялото си с черно мастило

Machine Gun Kelly с горделивост разкри трагична нова татуировка предишния месец, само че музикантът го пази най-вече в загадка, когато излезе в Лос Анджелис в петък., само че се твърди, че той е направил смяната като „ наследство “ за връзката си с Меган Фокс.

„ Колсън е споделил на Меган, че една от главните аргументи да е направил това последната затъмнена татуировка беше освен по духовна причина, само че той също искаше тя да знае, че го е направил за нея “, сподели вътрешен човек извънредно за DailyMail.com.

„ Той желае тя да знае, че каквото и да прави човек със личното си тяло, и двамата споделят едно друго и неговото тяло е нейно тяло и той също желае да отстрани толкоз доста комплициране от предходните си татуировки.

„ Той желае да промени объркването, което понякога поражда във връзката им, и да й покаже, че може да се промени в интерес на себе си и връзката им. “

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР