Мъчи ме един въпрос. Дали кандидатът за министър-председател на Продължаваме

...
Мъчи ме един въпрос. Дали кандидатът за министър-председател на Продължаваме
Коментари Харесай

Трифонов: Знаел ли е Денков, че работи за мафиот, като е бил зам.-министър на Борисов?

Мъчи ме един въпрос. Дали претендентът за министър-председател на " Продължаваме промяната " акад. Николай Денков е знаел, че като е бил зам.-министър в кабинет на Бойко Борисов през 2014 година, в действителност е работил за един мафиот и е обслужвал с решенията си мафията. Това написа в персоналния си профил във Фейсбук водачът на " ИТН " Станислав Трифонов.

Коментарът му идва, откакто на конференция съпредседателите на " Продължаваме промяната " - Кирил Петков и Асен Василев, оповестиха, че ще изпълнят втория мандат и ще предложат за министър председател някогашния министър на образованието Николай Денков.

" Ако това е било по този начин, значи акад. Денков е бил част от тима на мафията през 2014 година Днес обаче акад. Денков е лъскаво опакован в нова роля - честен и самостоятелен претендент от " А " тима на " Промяната ", добавя още Трифонов.

" Защо? Защото лицемерието и шарлатанията би трябвало да бъдат скрити зад държавно управление на малцинството, което да извърши единствената фантазия на хора като Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, а тя е те да са на власт. Дори тази власт да мине през поддръжката на мафията и синджирът след това, с който Бойко Борисов ще ги държи изкъсо. Щом пък за тази цел акад. Денков е съгласен…Видимо е привикнал, няма да е нещо ново за него ", приключва водачът на Има Такъв Народ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР