Мъчение, което никога да не забрави – това е искал

...
Мъчение, което никога да не забрави – това е искал
Коментари Харесай

Пластичен хирург пред bTV: Болката може да бъде забравена, но белезите ще напомнят цял живот

Мъчение, което в никакъв случай да не не помни – това е желал да реализира мъжът, нарязал момичето с макетно ножче , счита пластичният хирург доктор Красимир Кенолов.    

Граждани се събраха с претенции за законови промени, съответно правораздаване и цялата суровост на закона

„ Целта е била показност и унижение на жертвата за оптимален травматизъм в зони, в които тя да остане трайно повредена. Броят нарязвания, които са направени потвърждава, че индивидът е употребявал средство по-скоро за изтезание, в сравнение с за моментна гибел “, споделя доктор Красимир Кенолов, пластично-естетичен хирург.

„ Когато това е съзнателно помислено по какъв начин да бъде направено, нормално приключва със заливане с киселина, не толкоз с нарязване. Говорим за доста комплициран човек, който е употребявал подръчни средства, с цел да провокира оптимално страдалчество на жертвата “, добавя той.

Доктор Калудов е с над 30-годишна процедура и предложи да обезпечи на потърпевшото момиче изцяло безплатна помощ

По думите му човек в никакъв случай не се възвръща след такова нещо.

„ Този спомен остава трайно в него. Болката е нещо, което може да бъде забравено. Белезите, които ще останат, ще му припомнят цялостен живот за тази преживелица и това, съгласно мен, е била и задачата на извършващия “, счита доктор Кенолов.

Той се е посветил в лекуването на дами с онкологични контузии. Готов е да помогне и на момичето по-бързо да се възвърне. Лечението на белезите на жестокостта обаче ще отнеме време. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР