Мачът за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец и

...
Мачът за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец и
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за финала за Суперкупата

Мачът за Суперкупата на България сред тимовете на Лудогорец и ЦСКА 1948 ще се организира на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион " Ивайло " във Велико Търново.
Прочетете още
От понеделник (5 февруари) билетите за срещата са в продажба онлайн на Eventim, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

За дуела ще бъде отворен Сектор " А " на стадион " Ивайло ", като цената на билетите е 15 лв.. Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim намиращи се в Туристически-информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17).

Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще влизат от входове 3 и 4 (Запад) на стадиона.

Привържениците на ЦСКА 1948, както и всички останали почитатели на футбола ще влизат от входове 1 и 2 (Изток).

Проверката на валидността на билетите ще бъде реализирана от електронни четци обезпечени от компанията пропагандатор.

Деца до 7 години ще влизат гратис с пълновръстен компаньон. За малолетни лица ще бъде належащо попълването на декларация от пълновръстен компаньон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР