Мачът за Купата на България срещу Септември (София) е единственият

...
Мачът за Купата на България срещу Септември (София) е единственият
Коментари Харесай

Стоилов: Искам Левски да играе с желание

Мачът за Купата на България против Септември (София) е единственият приоритет за Левски, без значение от задаващия се дуел с ЦСКА през уикенда, съобщи старши треньорът Станимир Стоилов.
Той добави, че ще бъде извънредно неудовлетворен от себе си, в случай че " сините " играят едва на личния си стадион.

" Утрешният мач е единственият ни приоритет и се надявам безконечното дерби да не измества фокуса. Имаме задача в шампионата за Купата на България, която би трябвало да се постараем да осъществим. Левски не може да си разреши да бъде заплеснат и да играе на недобро равнище, изключително на нашия стадион пред нашите последователи. Ще бъда извънредно неудовлетворен от себе си, в случай че тимът не играе с готовност ", съобщи Стоилов.

" Септември е млад тим, който пробва да играе добър футбол и на следващия ден би трябвало да стане забавен дуел. Нормално е да считаме, че сме любимци.

" Няма да вършим кой знае какви разбърквания (в стартовия състав). Ще играем с оптимални сили, без да мислим за мача в неделя. Имаме доста време за възобновяване, а и нашите футболисти са млади. Ще играем с оптимален състав, който може да ни обезпечи победа ".

Левски притегли през днешния ден юношата си Илиян Стефанов, който може да дебютира още на следващия ден против Септември.

" Доволни сме от този трансфер. Той може да играе на разнообразни атакуващи позиции, а най-хубавата му е зад нападателя. Аклиматизацията при него би трябвало да бъде напълно къса и в случай че няма спомагателни пречки чисто писмено, чакам на следващия ден той да играе ", продължи старши треньорът на " сините ".

" Бяхме възнамерявали по-малко прехвърляния. Две или три варианти се появиха в последния миг, както се случи с Филип Кръстев, Илиян Стефанов и Келиан Ван дер Каап. Имаме млад тим, който занапред ще построява игрови връзки. С работа и предпочитание можем да компенсираме всички неточности. "
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР