Мачът за бронзовите медали на европейското първенство за младежи до

...
Мачът за бронзовите медали на европейското първенство за младежи до
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Благодаря на момчетата за това, че изградиха уникален колектив

Мачът за бронзовите медали на европейското състезание за младежи до 20 година беше последният за Мартин Стоев като старши-треньор. Нашите момчета съумяха да се преборят за третото място против отбора на Белгия.

В обществените мрежи селекционерът направи равносметка на 4-годишния цикъл, в който тимът завоюва 8 медала в 9 шампионати.

" Пиша този пост през сълзи! България( моите деца) за 4 годишния цикъл, изпълнен с доста страсти, приключи. От 9 шампионати спечелихме 8 медала, с което моя ангажимент завърши. Благодаря на момчетата за това че построиха неповторим колектив (най-добрата фирма). Благодаря на щаба ми и всички близки до него. Благодаря на БФВ за прелестните условия, подсигурени за тима. 4 балкански трофеи. 2 място на Екологичен потенциал в София. 2 място на СП в Техеран. 2 място на МОФ в Банска Бистрица. 3 място на Екологичен потенциал в Монтесилвано. Благодаря на българския народ, който беше за нас ", написа Стоев.

Управителният съвет на БФ Волейбол се събира сутринта на 27 септември, с цел да разиска процедурата по желание на нов народен селекционер на мъжкия отбор.

Управата ще разиска вероятни евентуални кандидатури и ще вземе решение за провеждането на диалози с желаните претенденти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР