Мачът с изборите в САЩ още не е свирен. Нито

...
Мачът с изборите в САЩ още не е свирен. Нито
Коментари Харесай

Мермерски: Само чудо като гола на Емил Костадинов може да спаси Тръмп

Мачът с изборите в Съединени американски щати още не е свирен. Нито един електорален глас още не е постъпил. В три щата имаме автоматизирано броене поради дребната разлика. Това съобщи проф. Йонко Мермерски в „ Тази заран “ по bTV.

Анализаторът въпреки всичко означи, че сега „ текат продълженията на мача “ и „ в случай че не се случи знамение, като голът на Емил Костадинов “, който ни класира за Световното състезание в Съединени американски щати, Джо Байдън ще бъде новият американски президент. „ В момента има огромно нажежаване на ситуацията в Съединени американски щати. Никоя от двете страни не желае да подаде ръка. Ако желаят Тръмп да се съобщи, реториката би трябвало да е по-дружелюбна. Същото важи и за Тръмп “, съобщи Мермерски, който не оптимист за обединяването на американското общество.

„ Мисля, че медиите в Съединени американски щати не играят добра роля в тази конюнктура. Точно оттова идва цялото комплициране. Според мен с една концепция по-бавно движение трябваше тези неща да се свършат, тъй като Тръмп още не се е признал за изгубил. Няма разговор сред двете акции, а оттова всичко би трябвало да тръгне “, добави откривателят и означи, че сега няма публични резултати, а средствата за всеобща информация са оповестили Байдън за победител.

Според него Камала Харис ще е „ доста по-енергична и дейна, ще играе доста по-голяма роля от предходните вицепрезиденти “ поради напредналата възраст на Джо Байдън. Този мандат за нея може да е трамплин за идващите избори за президент на Съединени американски щати, където да се кандидатира, само че към момента има 4 години и доста незнайни до идващия избор. „ Не чакам внезапни промени в политиката на Съединени американски щати за България “, съобщи Мермерски, който означи, че доста малко се разяснява, че републиканците преобладават в Сената на Съединени американски щати, което също ще има отражение върху външната политика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР