Мачът от първия квалификационен кръг на Шампионската лига лига между

...
Мачът от първия квалификационен кръг на Шампионската лига лига между
Коментари Харесай

Лудогорец ще гостува на Шахтьор на неутрален терен

Мачът от първия квалификационен кръг на Шампионската лига лига сред Шахтьор Солигорск и Лудогорец няма да се организира в Беларус, а в Белград.

Това стана ясно от публично известие, оповестено на уеб страницата на противника на “орлите”. Двубоят ще се играе на стадион “Чукарички” в сръбската столица.

Причината е наложена глоба на Беларус от Европейския съюз по отношение на наложително приземения в Минск на 23 май пътнически аероплан, изпълняващ полет от Атина до Вилнюс, както и ареста на намиращия се на борда опозиционен публицист Роман Протасевич.

“Провеждането на ответния дуел на безпристрастен терен се постанова поради невъзможността на Лудогорец да дойде от България в Беларус”, написа на уеб страницата на Шахтьор.

Лудогорец ще посрещне първенеца на Беларус на “Хювефарма Арена” на 7 юли, а реваншът в сръбската столица ще бъде на 13 юли. Срещата в Белград ще бъде пред празни трибуни, каквото е условието на УЕФА, когато се касае за мач на безпристрастен терен.

Шахтьор не е единственият беларуски отбор, който няма да се възползва от семейството си. В дуел от Лигата на конференциите Динамо (Брест) ще посрещне Виктория (Пилзен) в грузинския град Батуми.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР