Мачът на Кубрат Пулев срещу Анджей Вавжик беше изместен с

...
Мачът на Кубрат Пулев срещу Анджей Вавжик беше изместен с
Коментари Харесай

Кубрат Пулев излиза на ринга на 14 декември

Мачът на Кубрат Пулев против Анджей Вавжик беше преместен с две седмици и на нова локация. Двамата трябваше да се срещнат на 2 декември в Чикаго, само че съгласно boxrec.com дуелът ще се организира на 14 декември в зала Хангар в Коста Меса, Калифорния. За Пулев това ще е първи дуел за годината. Последният му мач беше загубата от Дерек Чисора на 9 юли 2022 година

Българинът към този момент е имал мач в Коста Меса, където победи Богдан Дину през 2019 година Именно там беше срещата му с репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши, която го упрекна в полов тормоз поради целувка, поради което той беше осъден със прекъсване на правата за шест месеца от спортната комисия в Калифорния.

Пулев ще направи четвърти мач в Съединени американски щати. Българинът има 29 победи и 3 загуби в професионалния бокс досега. Съперникът му Анджей Вавжик е с 34 триумфа (20 с нокаут) и 2 провали. Той има мач за " елементарната " международна купа на Световната боксова асоциация (WBA), изгубен от Александър Поветкин през 2013 г.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР