Мачът на Кубрат Пулев с Дерек Чисора в събота вечер

...
Мачът на Кубрат Пулев с Дерек Чисора в събота вечер
Коментари Харесай

Разкриха колко пари ще прибере Кубрат Пулев от зверския бой с Чисора

Мачът на Кубрат Пулев с Дерек Чисора в събота вечер развълнува освен спортните почитатели в България, а и тези във Англия.

Загубата на българина бе призната като изненада, само че реакциите са, че двамата са създали боксово шоу с доста екшън, с цялостно отдаване и търсене на победа, а не изчакване, тактичност и надхитряне.

"Ветераните не се посрамиха, желаеме още от това ", написа уеб сайтът "boxing24 ".

"Пулев - Чисора III ", към този момент се роди като концепция, а и предпочитание на хората да го видят. А и промоутърът Еди Хърн загатна, че такива зрелища, в които никой не се пести и не се "танцува " към противника са това, което почитателите биха платили да гледат.

Но е несъмнено, че след 12 рунда през 2016-а, извоювани от Кубрат, в този момент 12-те рунда в Лондон, които бяха за Чисора (според разединено съдийско решение), върнаха лентата към най-хубавото от двамата боксьори в тежката категория.

Същевременно същият уебсайт разкрива неофициални информации за това кой какъв брой ще завоюва от багра.

Още не са ясни приходите от pay-per-view излъчването и абонаментите на DAZN, несъмнено, само че се чака те да бъдат разграничени 50-50.

Те ще бъдат добавени към твърдите суми, а те - съгласно медията, са към 3 млн. $ за Пулев и към 1,8 милиона $ за Чисора.

Над 7200 почитатели са купили билети за зала "O2 Арена " в Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР