Мачът на Григор Димитров със сърбина Миомир Кецманович от втория

...
Мачът на Григор Димитров със сърбина Миомир Кецманович от втория
Коментари Харесай

Дъжд прекъсна мач на Григор в Монте Карло, ще бъде доигран в четвъртък

Мачът на Григор Димитров със сърбина Миомир Кецманович от втория кръг на Мастърса в Монте Карло бе пресечен поради дъжд при 6:4 и 2:1 в интерес на българина. И ще бъде доигран в четвъртък. Организаторите изчакаха три часа, преди да вземат решение да го реалокират.

Българинът не стартира безапелационно и позволи пробив в третия гейм, а по-късно Кецманович го затвърди и поведе с 3:1. Първата ни ракета обаче бързо заличи пасива и изравни за 3:3. В десетия гейм Григор още веднъж взе подаването на сърбина, което му разреши да поведе с 6:4.

Във втория сет към този момент няма пробиви, при 2:1 би трябвало да сервира сърбинът.

При възможен триумф Димитров ще играе на осминафиналите на шампионата против спечелилия от срещата сред Холгер Руне и индиеца Сумит Нагал, като датчанинът води с 6:3, 2:1.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР