Мачът на Григор Димитров с Миша Зверев на старта на

...
Мачът на Григор Димитров с Миша Зверев на старта на
Коментари Харесай

Гришо играе два мача за няколко часа

Мачът на Григор Димитров с Миша Зверев на старта на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " ще бъде довечера. Двубоят е втори от програмата на корт " Banque Nationale ", където срещите стартират в 19:30 часа българско време. В първата спорят Кей Нишикори и Гаел Монфис, а след тях на корта излизат Димитров и Миша Зверев.

Българинът е подложен под номер 7 в схемата на конкуренцията. Григор почива в първи кръг, а германецът Зверев, който е на 26-ото място в международната класация, отстрани мъчно квалификанта Норберт Гомос от Словакия - 6:4, 6:7(7), 6:3.

Димитров има единствено един мач против по-големия от синовете на някогашния ас Александър Зверев. През февруари тази година на шампионата в зала в Ротердам Гришо се наложи над четвъртфиналиста от Откритото състезание на Австралия Миша Зверев с 6:7(4), 6:2, 6:4.

Снощи Димитров стартира с триумф присъединяване в схемата на двойки. Първата ни ракета и Хуан Мартин дел Потро победиха Райън Харисън и Майкъл Винъс с 6:3, 6:2 в среща от първия кръг. 

Григор ще би трябвало да излезе още веднъж на корта единствено часове след мача си със Зверев. По-късно през нощта е срещата на българина и Дел Потро против именитите братя Боб и Майк Брайън. Мачът е финален от програмата на корт №5.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА МАСТЪРСА В МОНРЕАЛ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР