Мачът между волейболните Левски и Пирин от деветия кръг на

...
Мачът между волейболните Левски и Пирин от деветия кръг на
Коментари Харесай

Проблем със зала "Христо Ботев" отложи мач на волейболния "Левски"

Мачът сред волейболните " Левски " и " Пирин " от деветия кръг на Суперлигата беше отсрочен, оповестиха сините. Решението е взето поради проблем със зала " Христо Ботев ", където трябваше да се играе срещата.

От " Левски " обясниха, че на утринната подготовка на тима съвсем цялото игрище е било мокро и се е наложило тя да бъде прекъсната.

" По всяка възможност става дума за формиране на конденз при взаимоотношението сред новата газова система за отопление и покрива, който няма добра изолираност. От управата на " Христо Ботев " дадоха обещание да отстранят казуса, само че това не може да стане в къси периоди ", обявиха от " Левски " в уеб страницата си.

" Дневник " не съумя да се свърже с шефа на залата Борислав Кьосев.

Защо волейболната " Христо Ботев " не става за волейболни мачове

Мачът е отсрочен за 12 декември от 18.30 ч., като ще се играе в " Универсиада ".

Зала " Христо Ботев ", която е в активите на държавната компания " Академик 2011 ", беше получена с контракт за 10-годишен наем след съдействието на Бойко Борисов, който по време на олимпийските игри в Лондон 2012 я даде обещание на волейболната федерация. Президентът на федерацията Данчо Лазаров разказваше по какъв начин ще я направи народен център за волейбол, какъвто има в Турция.

Преди дни Кьосев, който оставя открита опцията да се кандидатира за президент на федерацията, съобщи, че залата е " съвременно и работещо дружество ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР