Мачът между Стан Вавринка и Холгер Руне се превърна в

...
Мачът между Стан Вавринка и Холгер Руне се превърна в
Коментари Харесай

Вавринка: Руне гради репутация, за която ще съжалява


Мачът сред Стан Вавринка и Холгер Руне се трансформира в събитието на деня в Индиън Уелс., вземайки реванш за провалянето на Мастърса в Париж преди четири месеца. Руне обаче не бе не запомнил мненията на Stanimal след оня дуел и в Калифорния се стигна до

На конференцията след мача Вавринка разяснява държанието на младежа. Трикратният първенец от Големия шлем съобщи, че съгласно него ще пристигна ден, в който Руне той ще съжалява за репутацията, която си гради с сходни прояви.

„ Нямам какво да кажа за това, което се случи след мача. Холгер е доста надарен състезател и има голям капацитет, само че сега си гради отрицателна известност в съблекалнята, за която един ден ще съжалява “ – сподели финалистът в шампионата за 2017 година

Часовете след мача бяха още по-интересни за датчанина, който бе много деен в обществените мрежи. Руне реши да отговори персонално на огромна част от отрицателните мнения по собствен адрес, като в една от изявленията си дефинира казаното на Вавринка като „ малак смешка “.

„ Преди да пишете отрицателни мнения на моята или която и да е страница, би трябвало да си дадете сметка за това, че множеството хора, които ще ги прочетат, ще ви сметнат за не изключително интелигентни. Строгите присъди биват издавани от хора, които желаят да се почувства по-добре, само че всички (със междинна или над междинната интелигентност) виждат, че тях просто ги боли и са били засегнати от нещо, което ги кара да завиждат. Затова подлагат на критика другите с вярата да възстановят самоуважението си. Няма потребност да споделям, че го вършат без изключително триумф “ – написа датчанинът в Instagram.

„ Холгер, склонен съм с изказването ти, само че твоето държание беше доста незряло и излишно. Стан те попита дали си добре, а ти му отговаряш са подобен коментар? Освен това той те поздрави в Twitter след купата ти в Париж. Играта ти е невероятна, само че би трябвало да поставиш душeвността и арогантността си под надзор, в случай че искаш да бъдеш измежду най-великите. Притежаваш уменията, а в този момент се поучи от провалянето и продължи напред “ – написа един от феновете на Руне.

„ Въпросът ми към него беше обвързван с Париж. Просто дребна вътрешна смешка “ – отговори Руне. „ Впечатлен съм от отговора. Недей да си губиш времето да четеш всички мнения. Както сподели, над 90% от критиците са недоволни от личния си живот. Концентрирай се върху играта и здравето си и стани допустимо най-силен душевен “ – приключи фенът.

На друга обява, в който почитател качи фотография със знака, означаващ „ загубеняк “, Руне отговори „ Изпрати ли това на Стан, когато загуби в три сета в Париж, или просто се държиш като глупак с мен “, на което потребителят отговори с „ Ти си хленчещ губещ, Стан не е “.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР