Мачът между отборите на Царско село и Левски ще се

...
Мачът между отборите на Царско село и Левски ще се
Коментари Харесай

Царско село и Левски ще играят без публика

Мачът сред тимовете на Царско село и Левски ще се играе без аудитория.
Това осведомиха домакините от Царско село преди срещата, която ще се състои на 1 декември от 17:30 часа на стадион " Арена Царско село ". Това ще е трети мач на тима, който ще се играе без наличието на ентусиасти, като решението се базира на заповедта на Министерството на здравеопазването. Преди това по същия метод минаха мачовете против Славия и Локомотив София.

Ето какво написаха от клуба:

Ръководството на СФК Царско село 2015 София би желало подсети за решението си взето на база заповед на Министерството на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 и усложнената конюнктура обвързвана с разпространяването на COVID-19 в България.

Поставяйки преди всичко здравето на футболисти, служебни лица и почитатели, клубът оповестява, че всички домашен мачове, до момента в който в дейности е актуалната заповед на Министерство на здравеопазването, ще се играят БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

В тази връзка и идния мач Царско село – Левски, който ще се играе на 01 декември от 17:30 часа на стадион „ Арена Царско село “ ще се организира при закрита врата.

По същата причина без аудитория бяха извършени и предходните две семейства на тима против Локомотив София и Славия.

На стадиона ще бъдат допускани наложителните по разпоредба формалните лица на двата клуба, както и упълномощени представители на медиите. Те би трябвало да разполагат и показват „ зелен документ “ основан на настоящата нормативна уредба. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР