Мачът между отборите на Царско село и Левски ще се

...
Мачът между отборите на Царско село и Левски ще се
Коментари Харесай

Официално: Царско село - Левски без публика

Мачът сред тимовете на Царско село и Левски ще се играе без аудитория. Това осведомиха домакините преди срещата, която ще се състои на 1 декември от 17:30 часа на стадион "Арена Царско село ".

Ето какво оповестяват от клуба:

Ръководството на СФК Царско село 2015 София би желало подсети за решението си взето на база заповед на Министерството на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 и усложнената конюнктура обвързвана с разпространяването на COVID-19 в България.

Поставяйки преди всичко здравето на футболисти, служебни лица и почитатели, клубът оповестява, че всички домашен мачове, до момента в който в дейности е актуалната заповед на Министерство на здравеопазването, ще се играят БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА.

В тази връзка и идния мач Царско село – Левски, който ще се играе на 01 декември от 17:30 часа на стадион „ Арена Царско село “ ще се организира при закрита врата.

По същата причина без аудитория бяха извършени и предходните две семейства на тима против Локомотив София и Славия.

На стадиона ще бъдат допускани наложителните по разпоредба формалните лица на двата клуба, както и упълномощени представители на медиите. Те би трябвало да разполагат и показват „ зелен документ “ основан на настоящата нормативна уредба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР