Мачът между Левски и Ружомберок е преминал спокойно и без

...
Мачът между Левски и Ружомберок е преминал спокойно и без
Коментари Харесай

Полицията в Словакия се похвали със спокоен мач

Мачът сред " Левски " и " Ружомберок " е минал умерено и без произшествия. В това увериха от полицията в Словакия.

В страницата на подразделението в град Жилина се появи известие, в което се споделя, че по време на успеха на " сините " с 2:0 не е имало закани за живота и здравето на посетителите.



Преди мача от там бяха изпратени в допълнение служители на реда в градчето Ружомберок, които да наблюдават за реда. Тази мярка беше взета, откакто почитателите на " Левски " участваха в всеобщо сборичкване в центъра на Братислава. Те бяха нападнати от последователи на " Краковия " и " Аякс ". След намесата на полицията бяха задържани 107 ултраси, от които 51 българи. Всички родни почитатели бяха освободени, а по-късно се придвижиха до Ружомберок.

Управата на града реши да повика подкрепление, защото огромна част от почитателите бяха без билети за мача.

Всички последователи по трибуните минаха през щателна инспекция на няколко пункта преди да стигнат до местата си.
В " Ружомберок " обезпокоени от почитатели на " Левски " без билети (ВИДЕО) Българите ще бъдат в обособен бранш на стадиона, оповестиха от клуба
В последна сметка произшествия не е имало и " сините " почитатели към този момент пътуват за България щастливи от успеха на " Левски ".

Отборът от стадион " Георги Аспарухов " записа пръв триумф като посетител в европейските клубни шампионати от 2010 година насам, когато се оправи с " Дъндолк ".
" Левски " удари " Ружомберок " в Словакия, желан дебют за Хубчев (ВИДЕО) "Сините " с първа победа при посещение в евротурнирите от 9 години
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР