Мачът между Левски и Ботев (Пловдив) със сигурност ще се

...
Мачът между Левски и Ботев (Пловдив) със сигурност ще се
Коментари Харесай

Учудва ли се някой?! Затварят само един сектор на Герена

Мачът сред Левски и Ботев (Пловдив) сигурно ще се играе пред почитатели, който е направил огромно следствие по въпроса. Очакванията са, че във вторник Апелативната комисия към БФС ще се самосезира и ще понижи фрапантното наказване на " сините ". Припомняме, че Дисциплинарната комисия наказа Левски с мач без аудитория поради провиненията на агитката в дербито с ЦСКА.

От " Герена " пък реагираха незабавно и приканиха последователите се да изпълнят стадион " Георги Аспарухов " за мача с Ботев, макар наказването. Отделно " сините " сложиха и доста въпросителни към " 40-годишното си другарство с президента на футболната централа Борислав Михайлов ".

48 часа след тези събития е ясно сигурно, че по един или различен метод на стадиона ще има почитатели на Левски. Най-вероятно Апелативната комисия ще затвори единствено бранш 5 на " Герена ", където кардинално се настаняват почитателите от " Ултрас Левски ". Възможно е и целият бранш " А " да бъде затворен за мача, тъй като точно от там е полетяла пиратката, която уцели масажиста на ЦСКА - София. Секторите " Б ", " В " и " Г " обаче ще останат отворени за почитателите.

Все отново има и дребен късмет Апелативната комисия да не се самосезира, както направи преди време за едно наказване от два мача на Локомотив (Пловдив), което беше анулирано.

Ако това стане, левскарите са твърдо решени да пуснат почитателите си и да изпълнят " Герена " за борбата с " канарчетата ". Абсурдът е, че в дисциплинарния устав на БФС не попада наказване за неспазване на това наказване. Подобен проблем изобщо не е обиден. Юристите на " Герена " са прегледали обширно законите на централата и са стигнали до извода, че могат да бъдат санкционирани с 2000 лв., в случай че пуснат последователите си на трибуните. Сумата е дребна на фона на предстоящите доходи от към 200 хиляди лв. от билети, тъй че на " Герена " са подготвени да я платят даже в троен размер...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР