Мачът между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт за определяне на

...
Мачът между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт за определяне на
Коментари Харесай

Дилиън Уайт почна да увърта за мач с Кобрата


Мачът сред Кубрат Пулев и Дилиън Уайт за установяване на наложителния кандидат в тежката категория на версия IBF към този момент не наподобява толкоз сигурен.

Двубоят беше подреден от федерацията, а промоутърите на Кобрата от " Зауерланд " одобриха предизвикването. Агентът на Уайт Еди Хърн обаче стартира да увърта. Именно Хърн популяризира новината за иден мач с Пулев. Сега твърди, че Уайт желал да се бие с Дионтей Уайлдър, а не с българина.

" Сложили сме всичките си яйца в една кошница и сме заложили на мач с Дионтей Уайлдър за купата в WBC. От там обаче не бързат да създадат Дилиан наложителен кандидат за пояса на Уайлдър.

Също по този начин, WBC може да наложат изиграването на претендентски мач и това да усложни още повече обстановката. Опцията за мач с Пулев е добра и това е мач, който бихме желали да проведем. Но Уайт преследва купата на Уайлдър, а това има късмет да не се материализира като опция.

Още не съм сигурен какво самият Дилиан и щабът му желаят да създадат първо. Но знам едно: Ако си наложителен кандидат на IBF, рано или късно ще получиш късмет да се биеш за международната купа против някого. Ще забележим какво ще стане ", съобщи Хърн пред ESPN.

Яснота по обстановката би трябвало да има допустимо най-скоро, с цел да могат двамата боксьори да започват подготовката си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР