Мач №1 у нас е утре от 14:00 часа на

...
Мач №1 у нас е утре от 14:00 часа на
Коментари Харесай

Премии в Левски при победа срещу ЦСКА

Мач №1 у нас е на следващия ден от 14:00 часа на Националния стадион.
Футболистите на Левски ще получат награди при триумф в дербито с ЦСКА.

До момента играчите на сините не са получавали финансови бонуси през акцията. Сега обаче такива ще има и те ще бъдат обезпечени от спонсор на клуба, оповестява „ Тема спорт “. Така че при победа момчетата на Станимир Стоилов ще останат удовлетворени.

Левски продължава да е в тежко финансово положение. Сините обаче разчитат на сериозна поддръжка от страна на почитателите. Поредната акция „ Левски е безконечен “ върви повече от добре. Целта й бе под друга форма в касата да влизат 150 хиляди лв. на месец. Само за три седмици през февруари обаче „ проектът бе надвишаващ 3 пъти “ – бяха обезпечени 500 хиляди лв. от продажба на билети, виртуални талони и почитател продукти, както и от дарения.

Изпълнителният шеф на клуба Иво Ивков преди дни разгласи, че до лятото се цели Левски да си стъпи на краката финансово, а по-късно следва надграждане. Сега сините чакат и положителни доходи от дербито с ЦСКА.

Разходите обаче също не са дребни. В момента клубът предпочитано покрива задължения, които заплашват приемането на професионален лиценз за идната акция. Според Ивков няма да има причина Левски да не вземе подобен. Подновени бяха и заплащанията към Националната организация по приходите. Изчистването на задълженията към Национална агенция за приходите също е съществена задача.

От „ Герена “ пък упорстват за помощ от страната, която да се показва в построяването на козирка над бранш А. Засега няма никакво развиване по този въпрос.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР