Maartunn, мениджърът на общността за CryptoQuant Нидерландия, наскоро обсъди скока

...
Maartunn, мениджърът на общността за CryptoQuant Нидерландия, наскоро обсъди скока
Коментари Харесай

Биткойн: Крипто китовете се връщат към борсите – очаква ли се разпродажба?

" Maartunn ", мениджърът на общността за CryptoQuant Нидерландия, неотдавна разиска скока в запасите на обмена на Binance в неотдавнашна обява.

Фокусът беше върху “ ” – метрика, проследяваща придвижването на Биткойн в или от централизирани борсови портфейли. Тази метрика се получава посредством изваждане на изходящите потоци от входящите потоци.

Положителният чист поток демонстрира, че в борсата постъпват повече Биткойн токени, в сравнение с я напущат, което допуска настоящи чисти депозити. Обикновено свързвана с желанията на вложителите да продават, тази наклонност може да алармира за мечи последствия за цената на криптовалутата .

Обратно, негативен чист поток допуска настоящи тегления, което евентуално демонстрира струпване от страна на притежателите. Този модел би могъл да предвещава положителни вероятности за цената на криптовалутата в дълготраен проект.

Конкретната наклонност на чистия поток за Биткойн в Binance демонстрира забележителен скорошен позитивен скок, което демонстрира обилни депозити от страна на вложителите. По време на този скок в платформата постъпиха почти 10,666 BTC, оценени на към $454.6 милиона по настоящи цени.

Това удивително нарастване може да е сигнал за огромни притежатели, които се готвят да разтоварят забележителен брой монети. Ако това докара до продажби, би могло да се отрази отрицателно на Биткойн, макар че цената на актива не е реагирала видимо на тези скорошни притоци. Въпреки това съществува опция за бъдеща ликвидация, защото забележителните притежатели от време на време подават преди да продадат в подобаващ миг.

Освен това графиката на Glassnode на анализатора Джеймс В. Стратен, споделена в друга обява, илюстрира трендовете в натрупването и разпределението на пазара измежду другите групи вложители.

Докато някои кохорти, в това число китовете, притежаващи сред 1,000 и 10,000 BTC, купуват, най-големите субекти (тези, които имат над 10,000 BTC, наричани “ “) сега вземат участие в разпределението. Това в допълнение подсказва, че значими субекти вършат стъпки за продажба.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР