М оника става майка в тийнейджърска възраст. Едва на 17

...
М оника става майка в тийнейджърска възраст. Едва на 17
Коментари Харесай

Момичето, което съчетава училището с майчинството

М оника става майка в тийнейджърска възраст. Едва на 17 години, към момента дете в очите на мнозина, тя е поела грижите за своето лично дете – синът ѝ Анди, който скоро ще навърши два месеца.

Тя е усмихната и положителна. Определя себе си като влогър и Тик Токър и постоянно споделя всекидневието си на родител в обществените мрежи. Необходимостта да съчетава учебното заведение с майчинството Моника дефинира като

огромно предизвикателство, само че и „ най-голямото благополучие “ .

Тя признава, че неин пръв асистент в грижите за Анди е майка ѝ, а цялото ѝ семейство е нейна упора. Моника споделя, че е срещнала схващане от страна на околните си, възпитана е да вижда позитивната страна във всяка една обстановка и да се оправя с компликациите в живота.

За нея е най-важно да научи сина си да бъде добър и почтен човек, който отстоява мнението си. Младата майка слага преди всичко здравето и щастието на околните си и своето лично.

Моника не крие, че се е шокирала, когато в началото е схванала, че чака дете и се е страхувала от метода, по който ще реагират родителите ѝ и за това по какъв начин ще се развие животът ѝ. Споделя и че в обществените мрежи среща много негативизъм, само че се радва на това, че поддръжката и позитивните реакции са повече от неприятните мнения.

Що се отнася до учебното заведение и проектите ѝ за развиване ,

Моника има предпочитание да развива своите канали в YouTube, Instagram и Tik Tok и да се усъвършенства като инфлуенсър. Към момента е възпитаник в независима форма на образование и отделя до 8 часа дневно, когато учи. Успява да поддържа положителни връзки със своите съученици и се радва на огромна поддръжка от тяхна страна. Категорична е, че ще продължи с висше обучение.

За Моника щастието може да се опише с една дума – Анди.

Цялата история на Моника гледайте във видеото от поредицата на Vbox7 Life Stories горе.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМотивът за настояването е " неуспех в разрешаването на значими за системата въпроси " Вече са евакуирани близо 6000 душиТе са в ресорите енергетика, обучение и наукаСъветничката по климатичните въпроси към Белия дом Джина Маккарти акцентира, че горещината и стресът за организма, който тя предизвиква, е " тихият палач ", който в по-голяма степен визира бедните, възрастните и малцинстватаЯнаки Стоилов показа целите на министерствотоАко работещият не направи това се счита, че е нарушил отговорностите, произлизащи от работните отношенияОсновният фокус ще са рискови региони с радикално населениеВ добра връзка сме с Асен Василев и Кирил Петков, уточни тяВ идващите няколко месеца би трябвало да стартира подготовка за осъществяването на новите европейски програмиМъжът е бил с 3,50 промила алкохол в кръвтаИслямска страна отвлича към седем хиляди язидски дами и девойки. Някои от тях са едвам 12-годишни, когато виждат по какъв начин фамилиите им са избити, а самите те - превърнати в полови робини.Трябва да са минали и минимум 21 дни от слагането на втората доза преди влизането на островаРодителите му сигнализират за лекарска грешкаАнтиваксъри демонстрираха експанзия над медици от мобилен пункт за имуназиция против COVID-19Инцидентът е станал на бул. " Янко Сакъзов "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР