М одната икона от 90-те години на миналия век Линда

...
М одната икона от 90-те години на миналия век Линда
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста: Брутално ме обезобразиха

М одната икона от 90-те години на предишния век Линда Еванджелиста заяви, че е била „ брутално обезобразена “ поради необичаен непряк резултат след козметична процедура, на която се е подложила преди пет години.

С това тя изясни в обществената мрежа Instagram отсъствието си от светлините на прожекторите. 56-годишният супермодел упрекна обезобразяваща процедура за своя монашески живот. В изказването си тя споделя, че

е била „ трайно деформирана “

след процедура за понижаване на мазнините.

Линда Еванджелиста споделя, че се е подложила на CoolSculpting процедура, с цел да „ понижи “ мастните си кафези, само че вместо това процедурата е „ нараснала “ мастните ѝ кафези, заплаха за която тя упорства, че не е била предизвестена, по тази причина в този момент ще търси правата си в съда.

Моделът е развила парадоксална мастна хиперплазия – необичаен, неотчитан до момента неподходящ резултат от криолиполизата, който е докладван при 0,0051% от 1,5 милиона процедури CoolSculpting, осъществени по целия свят. При това положение третираната област става по-голяма вместо по-малка в седмиците след процедурата. Тя може да остави „ безболезнена, очевидно увеличена, твърда, добре обрисувана маса “ под кожата.

Изявлението на Линда гласи:

„ Днес направих огромна крачка към коригиране на една неточност, на която съм жертва и пазех в загадка повече от пет години. За моите почитатели, които се чудеха за какво не работя, до момента в който кариерата на моите връстници процъфтява, повода е, че бях брутално обезобразена от CoolSculpting процедурата на Zeltiq...

„ Процедурата направи противоположното на обещаното. Тя усили, а не понижи мастните ми кафези и ме остави трайно деформирана даже след две мъчителни, несполучливи коригиращи интервенции. Останах си, както го описаха медиите, „ неузнаваема “.

Where iconic 1990s supermodels are now after Linda Evangelista's botched procedure
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb)
Според модела тя не е била правилно предизвестена за евентуалните странични резултати, свързани с процедурата. Тя написа още: „ Развих парадоксална мастна хиперплазия или ПМХ, риск, за който не бях осведомена преди процедурите...

ПМХ освен унищожи поминъка ми,

това положение ме изпрати в цикъл на дълбока меланхолия, дълбока горест и провокира в мен най-дълбоките усеща на омерзение към себе си .

В процеса се трансфорах в аскет...

Това правосъдно дело за мен е крачка напред, с цел да се отърва от срама си, и излизам обществено с моята история. Толкова съм изтощена да пребивавам по този метод. Бих желала да изляза през вратата си с високо вдигната глава, макар че към този момент не наподобявам на себе си “.

'Brutally disfigured' Linda Evangelista sues over cosmetic procedure
— Page Six (@PageSix)
Постът на Линда Еванджелиста провокира

вълна от състрадание измежду феновете и приятелите ѝ

в стилната промишленост. Креативният шеф на Moschino Джереми Скот написа: „ Ти си и постоянно ще бъдеш супермодел, а в този момент добавяш и супер модел за подражателство поради куража да напишеш всичко това. Обичам те “.

Колегата ѝ Синди Крауфорд написа: „ Линда, твоята мощ и същинска същина са вечно разпознаваеми и емблематични. Браво! “.

Хелена Кристенсен показа покъртителен коментар за остарялата си другарка: „ Изисква се голяма мощ и храброст, с цел да напишеш всичко това. Искрено мога да кажа, че се разплаках, четейки това...Не единствено тъй като знаех в сърцето си, че по някакъв метод безшумно преживяваш нещо надълбоко персонално и обезпокоително, само че и тъй като си помислих за всички белези, които животът оставя върху всички нас, без значение дали физически или прочувствени, и какъв брой дълго страдаме най-много в тишина и сами. Толкова е значимо и красиво, когато някой излезе от сянката и е брутално почтен и същински. Благодаря ти, че си красива от вътрешната страна и извън “.

Наоми Кембъл , която беше на върха на славата си едновременно с Линда написа: „ Елос, приветствам те за куража и силата ти да споделиш своя опит и да не си към този момент негов пленник... Знаеш, че те обичам... Ние те обичаме и сме тук за теб, постоянно до теб... Не мога да си показва прочувствената болежка, през която си минала през последните 5 години, в този момент си свободна от нея. Помни коя си и какво реализира и твоето въздействие върху живота на хората, които си докоснала и продължаваш да оказваш това въздействие до ден сегашен, споделяйки историята си. Гордея се с теб и те поддържам във всяка твоя стъпка “.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар През годините на рецесията Крикор, който бил куриер, трябвало да занесе няколко писма на Гарабед за неплатени сметки за ток, вода, парно, телефон и налози.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ момента има недостиг на нискомолекулните хепариниДимитър Бербатов и Христо Порточанов към този момент са другите съперници за постаВ редица сериозни отчети на Европейска комисия, Организация на обединените нации и други организации се споделя, че българският закон не обезпечава съответна защитаСпоред разпоредбите на Европейски Съюз хората, против които се водят наказателни производства, би трябвало да бъдат навреме уведомениВижте какво са открили учените27-годишен мъж е притеглен към наказателна отговорностПредседателят беше определен с скрито гласуванеРешението бе признато през днешния ден от Министерския съветТоварният автомобил е излязъл от пътното платно и се е блъснал в билборд, след което се преобърнал в каванaвкатаТова реши Министерският съвет на днешното заседаниеТим Кук съобщи, че тези хора нямат място в компаниятаПроверяващите са открили противоречие за близо 216 милиона леваНосителят на премията " Доностия " за изцяло творчество на кинофестивала в Сан Себастиан Джони Деп осъди културата на отхвърлянеТежкият случай е станал на бул. " Ботевградско шосе " Ким Джоунс води публиката на дискотека
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР