M&M`S®, част от портфолиото на Mars, Incorporated, стартира глобална платформа,

...
M&M`S®, част от портфолиото на Mars, Incorporated, стартира глобална платформа,
Коментари Харесай

M&M`S обяви кампания за свят, в който всеки е уникалeн, ценен и незаменим

M&M`S®, част от портфолиото на Mars, Incorporated, започва световна платформа, ориентирана към подсилване на възприятието за принадлежност на 10 милиона души по света до 2025 година Компанията продължава своята задача за основаване на свят, в който без значение от разликите, всеки е неповторим и незаместим за общността. Целта е да бъде насърчено възприемането на разликите измежду хората, без значение от тяхната цвят, раса, просвета, етническата принадлежност или общността, в която живеят.

„ Многобройни изследвания демонстрират, че желанието ни да бъдем признати е също толкоз мощно, колкото и желанието да бъдем обичани. Това важи за всички хора, без значение от техните разлики. Точно това ни стимулира като компания да бъдем основатели на позитивни промени, да използваме гласа си и да насочим напъните си към основаването на по-добър свят за всички. Това се поддържа от новата цел на M&M`S – да свързваме хората по света, като им оказваме помощ да видят разликите си и ги въодушевяваме да преодолеят бариерите, които им пречат да се усещат част от общността “, сподели Ваня Вагич, управител „ Корпоративни въпроси “ за района UBBAI в Mars.

M&M`S, която е разпознаваема поради своите цветни герои, е синоним на развлечение и многообразие през всички 80 години на своето битие. Стремейки се да продължи това и да усъвършенства насърчаването на приобщаването в света, в този момент тя има за цел до 2025 година да сплоти всички посредством силата на заниманието и да усъвършенства възприятието за принадлежност на 10 милиона души по света.

За тази цел е основан съвещателен съвет M&M`S FUNd, който ще регистрира въздействието на марката върху задачата на компанията, ще предлага запаси, менторство, благоприятни условия и финансова поддръжка в областта на изкуствата и развлеченията, тъй че хората да усещат принадлежност към обособени групи и общности.

За да извърши задачата си и да показа свят, в който всеки се усеща признат, M&M`S минава през някои промени на дизайна и продуктите, както и на външния тип на героите, която ще подчертае смисъла на себеизразяването и силата на сплотеността. В България акцията на M&M`S® ще започва на 29 август.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР