М ладата и усмихната учителка Елия от Бойците е първият

...
М ладата и усмихната учителка Елия от Бойците е първият
Коментари Харесай

Елия ще бъде първият съперник на Плажа на отшелника в „Игри на волята: България“

М ладата и усмихната учителка Елия от Бойците е първият участник в третия сезон на „ Игри на волята: България “, който ще види Плажа на отшелника и ще се запознае със Симеон. В тежка и доста прочувствена елиминационна борба с най-близкия си човек от племето – Мани, Елия не съумя да резервира нужното успокоение при салдото и остана втора.

„ Много съм разчувствана и също толкоз обезпокоена, от това, което ме чака. Не знам какво ще се случи на Плажа на отшелника и кой го населява “, показа Елия пред водещите на формата Ралица и Димо, когато разбра, че има късмет да продължи напред в най-екстремната конкуренция. От своя страна Симеон към този момент няма самообладание да види първия противник, против който ще се изправи на Арената идната седмица.
 Игри на волята  Игри на волята
По-рано в борба за избавление един против различен се изправиха четиримата номинирани – Андрей, Красима, Мани и Елия. Всеки от тях избра секундант от племето си, който да пречи на съперниците по време на играта. Номинираните трябваше да се оправят с „ Кулите на Ханой “, до момента в който Морунов, Мартин, Борис и Александър въртят платформите на противниковия тим по време на реденето на кулите. Андрей съумя да подреди пъзела първи и завоюва 50 златни гроша. След него борбата приключи съотборничката му Красима. По този метод Шампионите подсигуряваха оставането на племето си цяло до идната седмица.
 Игри на волята  Игри на волята  Игри на волята
Какви ще са първите усещания на Елия от Плажа на отшелника? Как ще я посрещне Симеон и ще успее ли тя да събере физически и душевен сили за значимата борба? Кое племе ще господства над Резиденцията, кое ще се запознае с животните в Стопанството и кое ще срещне несгодите на Дивата река, ще стане ясно на териториалната борба в понеделник от 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се брачният партньор, а жена му лежи болна в леглото: - Успях да подготвя единствено кюфтенца. Хапни си! - Четири може ли? - Може. Половин… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво се трансформира от 15 септемвриНай-близките членове на фамилията на принц Филип ще споделят своите мемоари и персонални размишления за негоКолко провокации крие пътят към свободата – тази неделя след централната емисия вести на NOVAНякои резултати от изследвания ще ви разсмеят " Полагането на клетва " стана инструмент, посредством който режимът ви държи на каишка ", разяснява пред Агенция Франс Прес Деби ЧанТя влиза в действие от 12 септемвриУкраинският президент сподели това по време на форума в Киев " Ялтенска европейска тактика " „ Не желаеме женствени мъже “Това е вторият извършен избор в БългарияALEX & VLADI и неповторимите неща, които НЕ знаете за тяхРадостната вест показа приятелят ѝИнцидентът е бил в съветската секцияДобре е да има самостоятелен метод към всеки човек, прецизират от ведомствотоТой е бил открит в безпомощно положение на брега на река Янтра
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР