М илиони летящи мравки може да нападнат стадион „Уембли“ на

...
М илиони летящи мравки може да нападнат стадион „Уембли“ на
Коментари Харесай

Милиони летящи мравки може да нападат „Уембли” на финала

М илиони летящи мравки може да атакуван стадион „ Уембли “ на утрешния край на европейското състезание сред Англия и Италия. Двубоят ще стартира от 22:00 часа.

За заплахата сигнализира телевизия „ “. Данните са от метеорологичната работа на Англия, която на своите радари е засекла големи рояци от насекомите.



Освен това се чакат и валежи от дъжд по време на финала на UEFA EURO 2020™.

Летящите мравки са видяни над Югоизточна Англия, както и в Лондон и региона към „ Уембли “. По това време на годината изискванията са удобни за размножаването на насекомите.



Появата на летящите мравки през годините нерядко е създавало проблеми на турнирa по тенис „ Уимбълдън “.

Утре, няколко часа преди финала на UEFA EURO 2020™, ще се организира и борбата за купата в тенис конкуренцията сред Новак Джокович и Матео Беретини.

Всичко за EURO 2020™ ще откриете в специфичната секция на
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Техниката в действителност ужасно напредва. Например преди 20 година, с цел да изтървеш телефон в тоалетната паница, трябваше първо да му прережеш кабела. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВидеозаснемане и лъчение в действително време може да обгръща и процеса на предаванеПолучавала мнения, че с това тяло не би трябвало да бъде актрисаСамо за през днешния ден са формирани общо 69 досъдебни производстваКакво оповестиха от МВнРВижте 7 звезди, които дадоха втори късмет на връзката сиЕкспертите споделят, че с увеличението на горските пожари, може да чакаме още огнени торнадаТе постоянно вървят ръка за ръка със славатаВъв Англия инфекциите с ковид порастват, а две трети от популацията са имунизирани. И в други страни има повишаване. Дали Делта разновидността не се популяризира таман поради имунизациите? От " Дойче веле " ревизираха фактитеВ този ден е неразрешена политическата агитацияВижте настоящата статистикаЕто кои са екзистенциалните опасности пред съществуването на човечествотоМоделът идва с 320 к.с. и 420 Нм, а пакетът R Performance обезпечава режими на шофиране Special и Drift.Няколко семпли съвета могат да завоюват малко повече време на телефона " В Българската организация по сигурност на храните съвсем всички функционалности, които би трябвало да се извършват от самата организация, са превъзлагали на външни сдружения и то за много пари ", сподели тойХоливудската звезда даде първото си изявление в България след огромния пробив
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР