М. Чакъров от Сандански е героят, за който ще ви

...
М. Чакъров от Сандански е героят, за който ще ви
Коментари Харесай

От първо лице! Подробности около ареста на перверзник в Сандански! Баща на 14- г. дете залови опасен, въоръжен с два ножа, 57г. рецидивист-педофил от Гоце Делчев  

М. Чакъров от Сандански е героят, за който ще ви разкажем, откакто съобщихме, че завчера на автогарата в курортния град бе хванат педофил, който снимал с телефона си дребни деца. Както писахме по рано през днешния ден задържан е мъж, който скрито правил фотоси деца в региона на новата автогара в курортния град. Мъжът е в ареста.

Преди минути със Struma. comсе свърза господин Чакъров, който описа: Не съм воин, само че просто желая да предпазя други деца от похищенията на сходни гнусни екземпляри. Какво се случи?! Със брачната половинка ми изпращахме детето си на рейса за София, където учи. Изведнъж забелязах възрастен мъж, който извади телефона си и стартира да снима моето дете, до момента в който се качвашев автобуса.

Спуснах се към нето, ударих му един пестник и му взех телефона. Защоснимаш, го попитах, а той гледа като неуравновесен. Прегледах телефона му и напряко онемях. Беше цялостен със фотоси на дечица. Съпругата ми повтаряше да викнем полиция неотложно, аз бях толкоз сърдит, че в случай че не беше тя не знам какво щях да направя.

Имаше и други родители, само че за какво не се намесиха не знам, гледаха от страни.., а вътре имаше и техни деца. Дойдоха служителите на реда, свалихме багажа му от автобуса и като го прегледаха вътре имаше два ножа и спрейове, с които очевидно е желал да навреди на децата. Разбрах, че се споделя Шукри от Гоце Делчев и към този момент е бил задържан за сходно действие.

Разказвам всичко това, с цел да предупредя родителите и най-много служителите на реда, да бъдат безкомпромисни към такива хора, които за момент могат да преобърнат живота на едно дете. Добре е фотографията му да бъде публикувана, с цел да се пазят децата от него, сподели господин Чакъров.

Смятаме, че в действителност полицията би трябвало да демонстрира лицата на сходни перверзници, потребно е за обществото, служи за наставление, а и може да се предотвратят закононарушенията с деца.

М. Иванов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР