М. Асенова живее в Мездра. Преди няколко години тя се

...
М. Асенова живее в Мездра. Преди няколко години тя се
Коментари Харесай

Мвр Гръмна Току-Що, Зяпнахме! Поръчково Убийство На Съпруга На Любовницата На Асенова! Току-Що Арестуваха

М. Асенова живее в Мездра. Преди няколко години тя се сприятелила с нейна колежка – П.П., като след това връзките им минали в интимни.

Обвиняемата се познавала със брачна половинка на приятелката си – Г.П., те взаимно си гостували. Асенова я ревнувала, най-много от мъжа й, което станало мотив за утежняване на връзките сред двете дами през последната година, до степен, че П.П. поискала да прекратят взаимоотношенията си. Освен това имало и обвинявания, свързани с давани и получавани парични суми в заем.

През пролетта на 2017 година М. Асенова се свързала с неин прочут и по време на среща във Враца му споделила, че желае брачният партньор на приятелката й да бъде погубен. Тя съобщила данни за него – местоживеене и работно място. Мъжът отказал да се ангажира, като споделил за диалога с Асенова на негов прочут. За случая били сезирани полицейските органи, написа дир.бг.

Обвиняемата не се отказала от планове си и няколко месеца по-късно уговорила друга среща – с П.С., на която още веднъж споделила желанието си Г.П. да бъде погубен, като казусът трябвало да наподобява като самоубийство. Тя упорствала всичко да бъде осъществено оптимално бързо. П.С. споделил на обвинената, че можел да я свърже с лице, което да реализира нейния план. Той изпратил на Асенова посредством текстово известие телефонен номер, употребен от чиновник под прикритие, избран с предписание на Председателя на Окръжен съд – Враца по искане за потребление на специфичните разследващи средства. Въпросният чиновник бил показан на обвинената под името „ Дмитрий “, като бил посочен и употребения от него телефонен номер.

На 03.08.2017 година Асенова се срещнала в Мездра с „ Дмитрий “, който бил чиновник под прикритие. Тя му посочила фотоси и копие от персоналната карта на лицето, което желала да бъде убито. Уговорено било и заплащане - парична сума от 1500 лв.. В допълнение на това обвинената предоставила информация за местоработата и навиците на брачна половинка на приятелката й, предала ключ от входната им врата и платила капаро за осъществената „ услуга “ в размер на 400 лв..

На 16.08.2017 година тя била арестувана от органите на Министерство на вътрешните работи. Предстои да стартира правосъден развой против Асенова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР