М ъж на 76 години, за когото се смята, че

...
М ъж на 76 години, за когото се смята, че
Коментари Харесай

Почина главата на вероятно най-голямото семейство

М ъж на 76 години, за който се счита, че е глава на най-голямото семейство в света, умря в Индия, оповестява Би Би Си.

Циона Чана, началник на религиозна фракция, практикуваща многоженство, си е отишъл в неделя, оставяйки след себе си най-малко 38 съпруги, 89 деца и 36 внуци. Новината беше доказана от основния министър на индийския щат Мизорам, който изрече своите съболезнования.



Чана е страдал от диабет и хипертония. В неделя вечерта той е откаран по неотложност в болница, където при идването му е разгласен за мъртъв.

Трудно е да се каже сигурно дали Чана в действителност е бил глава на най-голямото семейство в света, защото има и други, които претендират за купата. Също по този начин е мъчно да се пресметна точният размер на фамилията му.



Проучване твърди, че е имал 39 съпруги, 94 деца, 33 внуци и едно правнуче или 181 души.

Различни локални новинарски репортажи показват, че държи „ международния рекорд” за огромно семейство, само че не е ясно какъв е тъкмо този връх.



Чана и фамилията му са самобитна локална сензация, привличаща туристи в селото им в североизточната част на Индия.

| Ziona Chana of, who headed the world’s largest family with 39 wives and 94 children, has passed away.
— The New Indian Express (@NewIndianXpress) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж прочита публикация във вестник: " Продавам мерцедес 600 за 5 $ ". Отива на адреса и вижда, че някаква жена в действителност продава Мерцедес 600 за 5… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво са открили учените, вижте:Вижте какви са цялостните условия за тази стипендияВКП се самосезира за ремонт на язовири със средства на Държавната консолидационна компанияИдентифицирането на антивирусни лечения за SARS-CoV-2 към момента е извънредно значимо и нужно, показват специалиститеСилни участници и още повече борби и завършения чакат феновете на NOVA през есента " Хората започнаха да ме питат по какъв начин това ми оказва помощ и по какъв начин могат да ме поддържат ", споделя Дан О`КонърДнес означаваме Световния ден на доброволния и безплатен кръводарителВижте по какъв начин да си я приготвите:Предложени са пет плана за най-голямата антимонополна реформаВ Турция цените тази година са с 20-30% по-високиЯнаки Стоилов: Тя категорично съобщи, че се преследват избрани престъпленияЗвездата на Дания колабира по време на мач от UEFA EURO 2020Ако не бъде изработен съответен асортимент по ясни критерии, ще се изпадне в неуместна ситуацияПолицаите са съставили акт за нарушение на противоепидемичните меркиСред най-епичните създание на AMG е моторът M 113 K, суперчерджнът V8, който има статута на едно от най-хубавите творения на инженерите от Афалтербах.Байдън е 13-ият американски президент, който се среща с английската кралицаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР