L’Oreal обяви придобиването на 100% от канадската компания ModiFace, световен

...
L’Oreal обяви придобиването на 100% от канадската компания ModiFace, световен
Коментари Харесай

L’Oreal придобива канадския лидер в добавената реалност ModiFace


L’Oreal разгласи придобиването на 100% от канадската компания ModiFace , международен водач в региона на добавената действителност в промишлеността за хубост. Сделката е в сходство със тактиката на L’Oreal за усилване на цифровото наличие на всички 34 интернационалните марки в портфолиото си и даване на най-иновативните технологии при разкрасяването. С това придобиване L’Oreal ще даде опция на клиентите си да тестват гримове и червила онлайн в специфични приложения , разработка на МodiFace.

Създадена от Парам Аараби преди единайсет години в Торонто, ModiFace създава виртуални 3D услуги за гримиране и диагностика на кожата , употребявайки лично ноу-хау, което взема поради чертите на лицето и цвета на кожата. Тези услуги се употребяват от съвсем всички водещи марки за хубост. ModiFace разполага с екип от близо 70 инженери, откриватели и учени, които са създатели на повече от 200 научни изявления и са записали над 30 патента. Софтуерът на ModiFace разрешава на потребителите да виждат по какъв начин се трансформира лицето им в действително време, до момента в който опитват с комбинации от гримове. Приложението трансформира камерата на смарт телефона в огледало, с цел да могат потребителите да видят по какъв начин ще наподобява даден козметичен артикул върху личната им кожа.

" Заедно с ModiFace желаеме да създадем нова страница в региона на хубостта и да предоставим на нашите клиенти новаторски услуги и прекарвания. ”, съобщи Любомира Роше, основен цифров шеф на L’Oreal.

Парам Аараби, създател и основен изпълнителен шеф на ModiFace , разяснява: „ Придобиването на ModiFace от L’Oreal разкрива невероятни благоприятни условия за нововъведения при добавената действителност (AR) и изкуствения разсъдък (AI) в областта на хубостта, резултатите от които ще зададат посоката на развиване на козметичната промишленост за десетилетия наред. Целият екип и аз сме извънредно разчувствани да се присъединим към фамилията на L’Oreal и чакаме с неспокойствие бъдещето, което ще създадем дружно. ”

ModiFace ще бъде част от Фабриката за цифрови услуги на L’Oreal – профилирана мрежа за планиране и създаване на нови цифрови услуги за марките на групата. ModiFace ще работи в тясно съдействие с изследователския екип на L’Oreal и ще черпи ентусиазъм от ненадминатия древен опит на L’Oreal в региона на хубостта. ModiFace ще продължи да бъде основана в Торонто покрай университета, с който има доста научноизследователски партньорства.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР