Люти закани за саморазправа заваляха във Фермата“ ден преди една

...
Люти закани за саморазправа заваляха във Фермата“ ден преди една
Коментари Харесай

Свирепи женски битки във Фермата! Камелия изригна: Ще изям...

Люти закани за разпра заваляха във „ Фермата “ ден преди една от най-свирепите и чакани женски борби. Хандбалистката Камелия се озъби на съперничката си, домакията Аксения, против която ще се изправи в събота на Арената.

" Ще я изям с парцалите! Аксения е доста амбициозна и супер пренавита, само че ще прегори. Аз съм спокойна и самоуверена, и нямам самообладание да я победя “, съобщи синеоката спортистката, която ще излезе на Арената за четвърти път.

До този миг тя с лекост в профил три съпернички - учителката Милена, националната певица Лили и шампионката от шестия сезон Хепи Ванче, а триумфът напомпа самочувствието й до спукване дни преди огромния край на 10 декември.



Въпреки заканите, Аксения резервира хладнокръвие. " Камелия е мощна и почтена, тя е най-подходящият противник за мен. Ще бъда звяр на Арената! ", отсече хубавицата от Поморие часове преди дуела.

Съвет по какъв начин да се оправи с напрежението в престоящите тежки борби тя изиска от известния волейболист Владо Николов, който влезе като специфичен посетител в стопанството. „ Адреналинът не ти е зложелател, а другар. Трябва да го канализираш, да го насочиш в вярната посока “, сподели й спортистът, който се появи в стопанството по случай рождения ден на тогавашния си противник, пчеларя Яни.

Преди пет години Владо победи някогашния преподавател по история на Арената, само че напусна предаването и по този начин му даде късмет да продължи напред и да стигне до финала. Сега двамата си спретнаха спонтанен другарски дуел-реванш на поляната в стопанството, който волейболистът още веднъж завоюва, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР