Люта ще е битката за кмет на Видин, сочи справка

...
Люта ще е битката за кмет на Видин, сочи справка
Коментари Харесай

Люта битка! 10 кандидати ще се борят за кмет на Видин на местните избори

Люта ще е борбата за кмет на Видин, сочи информация на BulNews.bg. Цели 10 души ще се борят да оглавят крайдунавската община на 27 октомври.
От решенията на Общинската изборна комисия излиза наяве, че съвсем всички политически партии са издигнали свои претенденти да седнат на кметския стол. Управляващата партия ГЕРБ поддържа сегашния градоначалник Огнян Ценков за втори мандат. Българска социалистическа партия хвърля против него Любомир Георгиев. Бившият кмет Герго Гергов още веднъж ще се бори за мястото дружно с „ Атака “.
Съюз на демократичните сили са издигнали Цветан Ценков, а локалната коалиция Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ (АБВ НФСБ) поддържат Иван Иванов. Богдан Гешев е кандидатът на политическа партия „ Обединена социалдемокрация “, а Политическа партия „ Възраждане “ поддържат Ненчо Нешев.
Свой претендент за кмет на Видин имат и Движение за права и свободи – Красимир Иванов. Десетката се запълва от Иван Перчински от обединяване „ Демократична България “ и Венцислав Димитров от Партията на Зелените.
Това е регионалният център в Северозапада с най-вече претенденти за кметското място. Във Враца кандидатите са единствено 5, а в Монтана са шестима.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР