Лют спор за“ и против“ Хелоуин пламна между две от

...
Лют спор за“ и против“ Хелоуин пламна между две от
Коментари Харесай

Сблъсък между Бони и Гани заради двата празника


Лют спор „ за “ и „ срещу “ Хелоуин пламна сред две от най-големите ВИП дами у нас ! Пред „ България Днес " силиконовата хала Джулиана Гани отбрани празника на тиквите, вампирите и други стряскащи създания, до момента в който най-секси бабата във фолка Бони пази българския формален празник Деня на националните будители.

„ Хелоуин е един от най-любимите ми празници! Тази година също не пропуснах да го ознаменувам дружно с най-близките ми другари ", превъзбудено разкри Джулиана Гани. Красивата плеймейтка се преобрази за празника на Вси светии като Монахинята от американския филм на ужасите, които е шлагер измежду дребни и големи по целия свят. „ Специално си резервирах час за грим, с цел да ми създадат визията зашеметяваща. Боядисаха ми косата черна, сложиха ми бинтове, както и лещи на очите . Уникално беше, всичко това лиши два часа и половина ", споделя силиконката. По нейни думи чества Хелоуин в продължение на пет години и счита преобразяването й да остане и отсега нататък. „ Не е нещо неприятно, че чествам страховития празник. Много хора го отхвърлят, само че аз не го разбирам това. Всеки човек би трябвало да се забавлява, а навръх Хелоуин всеки може да не помни за проблемите си даже и за момент и да бъде подобен какъвто желае “, безапелационна е Гани. Красавицата няма самообладание децата й Давид и Кай да пораснат, с цел да маскира и тях за страховитата вечер.

„ Номер или лакомство, фамилни фотоси, до момента в който сме преобразени в разнообразни герои, и доста смях. Така си представям бъдещето когато синовете ми пораснат още малко и са подготвени да се насладят на Хелоуин “, заключи Джулиана Гани.

На противоположната страна е Бони. Изпълнителката на „ Клада от пристрастеност " е срещу издълбаните тикви , светещите фенери и маскарадните костюми.

„ Истинският празник е Денят на националните будители. От дребна са ме учили да уважавам паметта на българските просветни дейци и революционери “, споделя Бони. По нейни думи не отхвърля Хелоуин, само че не усеща този ден като събитие, което би трябвало да се означи. „ Когато щерка ми Михаела беше дребна, обличахме я като самодива и се радваше. Разбира се, всяко малко дете се вълнува от по-различни неща и й беше забавно какво е Хелоуин. Но порасна и сама осъзна, че не е български празник.

Старая се да я изучавам на полезностите и традициите в нашата страна “. заключава певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР