Люси Иларионов е категоричен, че не злобее след вестта за

...
Люси Иларионов е категоричен, че не злобее след вестта за
Коментари Харесай

Люси Иларионов за Моника Валериева: Явно много работи момичето

Люси Иларионов е безапелационен, че не злобее след вестта за обира в дома на Моника Валериева. Както е известно, режисьорът на десетки видеоклипове имаше гневна борба с манекенката, която приключи в съда – тя заведе дело за клюка поради думите му във „ ВИП Брадър “, че си изкарва прехраната с най-древната специалност. Неотдавна стана ясно, че Валериева е изгубила делото на първа инстанция и Иларионов е оневинен.
По-рано през днешния ден Моника написа, че имало хора, които злобеят и се радат, че тя е обрана. Валериева за следващ път заявява, че си изкарва хляба (или по-скоро хайвера) честно – с доста труд, а не от субсидии на великодушни мъже, каквито клюки от години се носят.

„ Не съм от хората, които се радват, когато на някой му се случи нещо неприятно. И аз съм обиран, ужасно е неприятно, въпреки че при мен няма такива размери на вредата. Каквото и да споделям за Моника Валериева, е излишно…Хората сами си вършат изводите. Явно доста работи момичето, щом в дома си съхранява пари и бижута за половин милион. Но да не се тормозим толкоз за нея – тя отново ще работи. Нека се тормозим за естествените хора, които за цялостен живот интензивен труд не могат да завоюват толкоз. И за пенсионерите, които бедстват с по 200 лв. пенсии. За тях пишете, а не за милионите, секс играчките и бельото на тази девойка “, съобщи Люси Иларионов.

Припомняме, че Моника се срина душевен след обира и не можела да одобри обстоятелството, че е ошушкана с близо половин милион. Тя от години страда от паник офанзиви, които в този момент се завърнали с цялостна мощ. Малко откакто полицията пристигнала да огледа терена, Моника вдигнала внезапно кръвно, след което съвсем припаднала. Тя е откарана незабавно в „ Сити Клиник “, където е нормализирана.
Съвпадение е, че тъкмо в деня на обира се е навършила годишнина от злополука с присъединяване на скандалната моделка. След злополуката тя си е дала обещание всяка година да прави курбан и точно до момента в който дава курбан, апартаментът й е ошушкан. В инстаграм поддръжка в тежкия миг ѝ оказват приятелките ѝ Николета Лозанова, Светлана Гущерова и Андреа, които написаха прочувствени слова за Валериева и демонстрираха тяхната съпричастност.

Също по този начин стана ясно, че може би уволнена прислужница стои в дъното на обира в жилището на Моника Валериева, написа Хотарена.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР