Люси Дяковска е забила секси танцьорка в Германия, научи Уикенд.

...
Люси Дяковска е забила секси танцьорка в Германия, научи Уикенд.
Коментари Харесай

Люси Дяковска пак влюбена - заби гореща танцьорка

Люси Дяковска е забила секси танцьорка в Германия, научи „ Уикенд ”. Певицата заяви за това в сряда в обществените мрежи. Тя разгласява фотография с новата дама на сърцето си, съпроводена с текст на британски език: „ Здравей, живот, здравей, обич ”.

Новата другарка на родната звезда се споделя Марсела. Съдейки по името и типа й, произходът й най-вероятно е испански, а кръвта й е комбинация от всевъзможни раси. Двете дами обаче се срещат в Германия, където най-вероятно живеят сега. Люси предложения Марсела да взе участие в най-новото й видео, което направи с групата си „ Ноу ейнджълс ”. Песента е кавър на парче от преди 19 години, а видеото може да втрещи консервативните фенове с лесбо подиуми сред българката и нейната нова обичана. Двете са снимани във всевъзможни обстановки, в това число разменящи си милувки в леглото. Клипът излезе преди няколко дни, като в началото се смяташе, че Марсела единствено извършва ролята на гадже на Люси, без да има действителни любовни връзки с нея. После обаче певицата загатна, че фактически е близка в партньорката си в клипа. Тя написа на британски в профила си в Инстаграм: „ Обичай и бъди обичан. Ние сме тези, които сме, и е значимо да го приемем! ”. Тези думи бяха коментар към фрагменти на Дяковска с Марсела.

В сряда родната звезда към този момент публично разгласи връзката си с танцьорката и към нея незабавно заваляха пожелания за благополучие, обич и шанс. „ Толкова се веселя за вас и ви поисквам целия шанс на света! ”, „ Мечтаната двойка! Толкова сте красиви! ”, „ Особено се веселя за вас, Люси! Вие повече заслужавате това благополучие! ”, са доста дребна част от стотиците мнения и поздравления на страницата на българската певица. По информация на „ Уикенд ”, Марсела е известна танцьорка и модел в Германия. Тя е взела участие в десетки реклами, концерти и клипове там. Изглежда, не постоянно си е падала по личния си пол, тъй като има две деца – момиче и момче, които доста наподобяват на нея, единствено че са с по-тъмна кожа и явно имат африканска кръв. Децата на моделката също към този момент се изявяват в рекламни клипове.

Приятелите на Люси се надяват, че тя най-сетне е попаднала н свястна жена. Досега 45-годишната звезда е имала доста любовни разочарования, като най-известната й връзка е с брадърката Камелия, която изостави певицата поради дъщерята на Йорданка Христова – Ивана. Миналата година се заприказва, че Дяковска се е сгодила за софийската си обичана, с която се залюби малко откакто се раздели с Камелия. Двете дами деляха общо жилище в продължение на години, само че преди няколко месеца Люси отпътува за Германия поради рестарта на групата „ Ноу ейнджълс ”, с която преди години стартира международната й кариера. Най-вероятно около плана е срещнала Марсела и се е влюбила в нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР