Люпко Петрович ще остане в ЦСКА-София и през следващия сезон,

...
Люпко Петрович ще остане в ЦСКА-София и през следващия сезон,
Коментари Харесай

Люпко Петрович остава на Армията и през новия сезон

Люпко Петрович ще остане в ЦСКА-София и през идващия сезон, осведоми " Тема Спорт ". Ролята му не е конкретизирана, само че съвсем несъмнено той ще продължи да е част от треньорския щаб в ролята на съветник. В последните пет мача от миналия сезон Петрович редеше тактиката на тима дружно с Добромир Митов.

Според осведомени в щаба ще има ново лице. Възможно е и включването на още един кондиционен треньор. Ако се притегли още един помощник, то Петрович ще продължи да работи с функционалностите на старши треньор, само че в сянка.

От " Българска войска " ще хвърлят изясненост към обстановката малко преди старта на лятната подготовка. Очаква се през днешния ден да има събиране на управлението, на което да се изчистят последните елементи по тези тематики. Налице е и опция за привличането на треньор от чужбина.

На този стадий Петрович е предстоящ у нас на 4 или 5 юни. Той ще си почива няколко дни, след което ще гледа футболисти в чужбина. Сърбинът към този момент се е прибрал в родината си и ще пропусне сбирката на управлението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР