Люксембург постигна нещо почти немислимо – измъкна равенство 0:0 при

...
Люксембург постигна нещо почти немислимо – измъкна равенство 0:0 при
Коментари Харесай

Люксембург ядоса „петлите“, ще го отнесем ли ние?

Люксембург реализира нещо съвсем немислимо – измъкна тъждество 0:0 при гостуването си на Франция в дуел от нашата група на Световните квалификации. Срещата се игра на една врата, а „ петлите “ насочиха над 20 изстрела. Гол обаче по този начин и не падна.

Резултатът обаче е ненапълно неприятен за България. Следващата среща на отбора на Дидие Дешан е точно против „ лъвовете “ на 7 октомври на „ Васил Левски “. Франция е водач в нашата група с 17 точки и ще гони наложителен триумф, следвана от Швеция с 16 и Холандия с 13. България е на четвърто място с 12.

Провалът на Франция ни накара да се разровим в резултатите на „ петлите “ и те демонстрират, че отборът няма две следващи издънки в квалификации от 2009 година. Тогава те направиха две следващи равенства – като посетител на Сърбия и хазаин на Румъния.
В същото време обаче България е забъркана и в най-големия неуспех на Франция в квалификации. Всички помним паметната победа с 2:1 на „ Парк де Пренс “, а преди този момент „ петлите “ се препънаха вкъщи и против Израел. Така в Съединени американски щати отиде четата на Димитър Пенев и по-късно се завърна с четвърто място.

Ще успеем ли да реализираме нов героизъм против Франция или момчетата на Дидие Дешан ще си отмъстят за издънката против Люксембург и ще обезпечат присъединяване на Мондиал 2018? Предстои да разберем на 7 октомври. Бъдете сигурни обаче, че " петлите " ще създадат и невъзможното, с цел да не записват ново проваляне. 
НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР