Люк Литлър признава, че като най-новата спортна сензация може да

...
Люк Литлър признава, че като най-новата спортна сензация може да
Коментари Харесай

Люк Литлър, 17, прави честно признание и твърди, че „понякога става твърде много“

Люк Литлър признава, че като най-новата спортна сензация може да получи „ прекалено много “ и има моменти, в които „ просто желае да се прибере вкъщи “.

17-годишният юноша избухна на сцената преди три месеца на Световното състезание по дартс със сензационно тичане до финала. Той мина от незнайно количество до може би най-голямото име в своя спорт като рекорден брой фенове, гледащи финала на Ally Pally.

Оттогава Littler продължи да претендира за почести и записа първата си телевизионна деветка -дартер. Акциите му не престават да порастват, което докара до по-голям интерес към живота му надалеч от oche, само че младежът признава, че от време на време го намира за непостижимо.

Той сподели в подкаста Happy Hour на JaackMaate: „ Ако Излизам, нямам нищо срещу да направя няколко (снимки), само че когато стане прекалено много, просто желая да се прибера у дома. Отидох на мач (по ръгби лига) за рекомендация на едно от момчетата, които са в клуба от 10 години. Това беше просто безпорядък. Това даже не беше п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР