Люк Литлър няма да може да се състезава в първия

...
Люк Литлър няма да може да се състезава в първия
Коментари Харесай

Защо Люк Литлър няма да участва в дартс PDC Dev Tour на фона на твърденията, че е бил „забранен“

Люк Литлър няма да може да се състезава в първия шампионат от PDC Development Tour този уикенд след неговия бързо нанагорнище в класацията.

Турнето стартира в петък и се организира в границите на три дни. Това беше надпреварата, което разреши на Литлър да усъвършенства уменията си и в този момент той ги смесва с елитните играчи в играта, както сподели на Световното състезание по дартс. Тийнейджърът се появи от нищото, с цел да стигне до финала в Ally Pally.

Оттогава той завоюва Мастърса на Бахрейн, като изпревари Майкъл ван Гервен на финала, като записа удар с девет стрели. В резултат на това той се издигна до 30-то място в класацията на Ордена за заслуги на PDC и, до момента в който Турнето за развиване е отворено за младежи на възраст от 16 до 23 години, то не приветства играчи, класирани в топ 32.

В резултат на това на 17-годишния юноша няма да бъде разрешено да се състезава в шампионати от PDC Development Tour през идващите две години. Въпреки тези правила на Littler ще бъде разрешено да се съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР