Люк Литлър купи специалисти по социални медии в екипа си,

...
Люк Литлър купи специалисти по социални медии в екипа си,
Коментари Харесай

Люк Литлър наема специалисти, след като онлайн злоупотребата стана „много лоша“

Люк Литлър купи експерти по обществени медии в екипа си, с цел да подсигурява, че няма да вижда неприятни онлайн мнения за връзката си с Елоиз Милбърн.

Успехът на Литлър на Световното състезание по дартс в Александра Палас означаваше, че неговият сътрудник беше изхвърлен в светлината на прожекторите. Милбърн, която самата играе дартс, е повече от четири години по-голяма от колегата си, като разликата във възрастта притегля доста внимание. Литлър е навършил единствено 17 години след шампионата в Али Пали.

Има съвсем пет години сред двойката с 21-годишната Милбърн, която постоянно привличаше камерата, защото тя беше част от антуража на Литлър във всяка игра, която играеше. Дартс сензацията предприе стъпки, с цел да подсигурява, че той и сътрудникът му не би трябвало да четат отрицателните мнения, изсипани в обществените медии.

Литлър сподели пред The ​​Guardian: „ Знаехме, че хората ще схванат [за връзката им] само че стартира доста зле. С течение на седмиците [злоупотребата с Милбърн в обществени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР