Люк Хъмфрис продължи невероятното си бягане и сложи край на

...
Люк Хъмфрис продължи невероятното си бягане и сложи край на
Коментари Харесай

Приказката на Люк Литлър свършва, когато Люк Хъмфрис спечели световната титла по дартс

Люк Хъмфрис продължи невероятното си тичане и постави завършек на приказката на Люк Литлър, като завоюва Световния шампионат по дартс.

Всички приказки водещият в шоуто в сряда вечер беше за тийнейджърската сензация, която основава още повече история, само че Хъмфрис, който преди малко стана международен номер 1, остави това настрани, с цел да претендира за още едно отличие, защото неговата гореща форма продължи след победи в Гран при и Големия шлем.

Хъмфрис стартира с гръм и тропот, само че по-късно беше прикрепен от тийнейджърската сензация, която заплаши да избяга със надпреварата в един миг. Езикът на тялото на 28-годишния състезател продължи да споделя история, само че неговият размер от 180 секунди продължи да го държи в конкуренцията, помагайки му за успеха му със 7-4.

Хъмфрис завоюва първия сет като Littler стартира постепенно, защото имаше няколко безтройни визити на oche. Тийнейджърът откри своето моджо, откакто отиде обратно, издърпвайки се назад на равнището за момент. Хъмфрис си върна л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР