Люис Хамилтън вярва, че Mercedes най-накрая има кола, с която

...
Люис Хамилтън вярва, че Mercedes най-накрая има кола, с която
Коментари Харесай

Люис Хамилтън прави прогноза за Мерцедес след неудовлетворителна квалификация за GP на Бахрейн

Люис Хамилтън има вяра, че Mercedes най-сетне има кола, с която можем да се борим, макар че се класира девети за Гран при на Бахрейн.

Сребърните стрели имаха демонстрираха действителен капацитет на процедура, защото се стремят още веднъж да станат главен състезател в спорта, откакто завоюваха единствено едно съревнование през последните две години. Джордж Ръсел остави колата си на трето място, с цел да подчертае скоростта на Мерцедес, пред Ферари и Ред Бул.

Хамилтън признава, че неговият квалификационен резултат се дължи на негова лична неточност, цитирайки неточност в настройките като от решаващо значение. Въпреки неналичието на скорост за една обиколка, седемкратният международен първенец се надява решението му да се отплати в неделя, като похвали напъните на всички зад кулисите.

Той сподели пред Sky Sports след квалификацията: „ Не беше ужасно.. Но бях откровено доста разчувствуван да бъда тук. Мисля, че позицията и темпото на Джордж в действителност акцентират и са същинско удостоверение за тима, какъв брой у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР