Люис Хамилтън (Великобритания, Мерцедес) изрази съжаление за случилото се с

...
Люис Хамилтън (Великобритания, Мерцедес) изрази съжаление за случилото се с
Коментари Харесай

Хамилтън: Жалко за случилото се с Льоклер, но Ферари ще намери решение

Люис Хамилтън (Великобритания, Мерцедес) изрази страдание за случилото се с Шарл Льоклер (Монако, Ферари), който отпадна от Гран при на Франция в неделя и още веднъж пропусна да запише евентуална победа във Формула 1. От това се възползва миналогодишният противник на британеца - Макс Ферстапен (Нидерландия, Ред Бул), който стигна до първото място на "Пол Рикард " и към този момент води с 63 точки на върха при водачите.

"През тази година е наслаждение да гледаш скоростта на Ферари. Жалко обаче за случилото се с Шарл, защото той прави превъзходна работа. Същото мога да кажа и за Карлос Сайнц ", съобщи Хамилтън.

"Не е елементарно обаче да поддържаш непрестанно това показване на пистата. Трудна работа е и знам през какво минава целият тим. Ферари обаче е такова място, където съм сигурен, че просто ще продължат да работят и ще намерят решение на проблемите ".

Самият Хамилтън се намира в добра форма при преполовяването на сезона и има четири следващи подиума. Той продължава да счита, че Мерцедес е надалеч от кандидатите за купите Ред Бул и Ферари, само че е оптимист за представянето на тима през идващия сезон във Формула 1.

"Знам тъкмо какво желая за болида следващата година. За този сезон няма да има коренни промени поради тавана на бюджета, тъй че ще оставим това за 2023. Вървим напред малко по малко и седмица за седмица. През идващите два месеца ще се фокусираме доста повече върху автомобила за следващата година ", сподели още британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР