Люис Хамилтън сподели, че през годините си на състезател е

...
Люис Хамилтън сподели, че през годините си на състезател е
Коментари Харесай

Хамилтън: Загубата е още един шанс да станеш по-добър

Люис Хамилтън показа, че през годините си на играч е научил, че загубата е още един късмет да станеш по-добър. В изявление за италианското списание „ Стил” шесткратният международен първенец описа, че е приемал мъчно неуспехите като по-млад.

„ Според мен хората от време на време объркват експанзията със пристрастеността. За да победиш в F1, са нужни пристрастеност и избран нрав. Младото потомство водачи постоянно желае да провокира по-опитните противници. Скоростта е основна за триумфа, само че е мъчно да се бориш с опита”, сподели англичанинът.

„ През годините съм се изправял против доста надарени състезатели и борбата с всеки един от тях е била особено предизвикателство. В последна сметка обаче се борих със самия себе си – аз съм най-лошия си критик. Винаги съм бил целенасочен и гонещ победа. Това в никакъв случай няма да се промени. Би било безумство да се твърди, че през миналите години не съм научил нищо. Беше ми по-трудно да се оправям с неуспехите, когато бях по-млад. Всичко одобрявах драговолно, което в допълнение усложняваше нещата. Сега знам, че загубата е още един късмет да станеш по-добър.”

Хамилтън показа още, че съгласно него е от особена значимост в общуването си с близките да си самия себе си
„ Да съхраниш откритостта си в обществените мрежи е част от тази философия. Разбирам, че човек в моята позиция ще бъде подложен на критика, само че почитателите ми постоянно ще ме поддържат. Според мен обичайна визия за това какво е да си „ мъжествен” се трансформира. Хората стартират да схващат, че не е наложително да си несломим. Силата е в демонстрацията на накърнимост.”

Англичанинът също така е предан на разнообразни дела, една от които да се бори против климатичните промени. Той стана веган преди няколко години, продаде частния си аероплан и поставя старания да коментира отрицателните последици от тези промени върху живота на хората.

„ Промените в климата са сериозна опасност. Всеки един от нас е задължен да отбрани бъдещето си и това на идните генерации. Състезавам се във Формула 1 и това притегля негативност (при сходно изявление), само че не е нужно да си съвършен, с цел да си част от решението. Като авторитетен човек в своята сфера нося отговорност за измененията във Формула 1 и в други браншове, с които съм обвързван.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР