Люис Хамилтън спечели канадския Гран При тази вечер, след като

...
Люис Хамилтън спечели канадския Гран При тази вечер, след като
Коментари Харесай

Хамилтън спечели Гран При на Канада след наказание на Фетел за опасно шофиране

Люис Хамилтън завоюва канадския Гран При довечера, откакто Себастиан Фетел взе карирания байрак, само че получи противоречиво 5-секундно наказване за рисково шофиране.

Фетел, който започва от полпозишън, беше намален до второ място пред съотборника си от Ферари Шарл Льоклер за рисково наново влизане на пистата, което едвам не докара до удар на Хамилтън в стената.

Малко преди старта на надпреварата Агенция Франс Прес заяви, че Люис Хамилтън е в терзания, откакто екипът му от Мерцедес е разкрил, че колата му има проблем с хидравликата. Автомобилът на петкратния международен първенец трябваше да бъде диагностициран и ремонтиран.

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел бе най-бърз в третата свободна подготовка преди неделното Гран При на Канада. Четирикратният международен първенец остави зад себе си своя сътрудник и водач след втората подготовка Шарл Льоклер, като „ Скудерията “ остави зад себе си водачите на Мерцедес Люис Хамилтън и Валтери Ботас.

От Ферари се надяваха на първи триумф при водачите за сезона, с което да сложат завършек на превъзходството на главния съперник за международната купа Мерцедес с Хамилтън и Ботас, които победиха в първите шест надпревари за сезона. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР