Люис Хамилтън щракна репортер, преди да напусне, ако интервюто му

...
Люис Хамилтън щракна репортер, преди да напусне, ако интервюто му
Коментари Харесай

Люис Хамилтън напусна интервюто за GP на Япония и отхвърли въпроса за Ferrari на репортера

Люис Хамилтън щракна кореспондент, преди да напусне, в случай че изявлението му след надпреварата след Гран при на Япония би трябвало да бъде забравено.

Седемкратният първенец във Формула 1 съумя да заеме едвам девето място в надпреварата в Сузука, което е две места по-надолу от седмата му квалификационна позиция. И той явно беше отчаян, до момента в който изпълняваше медийните си отговорности по-късно.

Но времето му в печатните медии беше доста малко. Необходими бяха единствено два въпроса на британеца, който ще напусне Мерцедес за Ферари в края на сезона, с цел да се подразни задоволително, с цел да си тръгне от изявлението.

Първо той беше запитан по какъв начин е било надпреварата му, на което Хамилтън искрено отговори: „ Беше добре “. Той направи изключение на идващия въпрос от същия кореспондент, който попита: „ Малко ли завиждате на Фераритата сега? Защото са по-бързи? “

Хамилтън отвърна: „ Имате ли по-добри въпроси? “ Репортерът се извини, само че преди някой различен да успее да попита, състезателят на Merce...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР